Ivette Knottnerus

Mijn interesse voor taal en communicatie is enorm versterkt na mijn afstuderen in 1984. Na tien jaar gewerkt te hebben als allround logopedist, heb ik mij volledig gericht op de behandeling van kinderen (in een ziekenhuis, kinderrevalidatiecentrum en eigen praktijk).

Dat ieder kind uniek is met zijn problematiek blijft voor mij na 40 jaar werkervaring nog steeds een uitdaging.

Specifieke aandachtsgebieden binnen mijn werkveld zijn jonge niet of nauwelijks sprekende kinderen, (schisisgerelateerde) spraakstoornissen en kinderen met meervoudige ontwikkelingsproblemen. Als preverbaal logopedist begeleid ik kinderen van 0 tot 2 jaar met eet- en drinkproblemen. Daarnaast behandel ik ook oudere kinderen met eetproblemen. Sinds 2015 ben ik trainer in Dunstan Babytaal.
Ik werk graag multidisciplinair. Om up-to-date te blijven volg ik regelmatig nascholingen, heb ik veel (externe) contacten met collega’s en ben ik ben lid van de werkgroep NVPL (Nederlandse Vereniging voor Preverbale Logopedie) voor de 0-2 jarigen.

In mijn rol als kwaliteitskringbegeleider volg ik de landelijke ontwikkelingen op het gebied van kwaliteit binnen ons vak op de voet.

Ik werk iedere dag met plezier!