Contact

Adres

Logopediepraktijk voor Kinderen
Dalweg 31
3741 AT Baarn

Telefoon: (035) 542 69 00
E-mail: praktijk@logopedievoorkinderen.nl
Website: www.logopedievoorkinderen.nl

Wanneer zijn we aanwezig?

De praktijk is open van maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 18.00 uur. Voor vragen, het maken en afzeggen van afspraken is de praktijk telefonisch bereikbaar op telefoonnummer (035) 542 69 00. Als we de telefoon niet opnemen, kunt u een boodschap inspreken op het antwoordapparaat. We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.
Het antwoordapparaat staat ook in de weekenden en ’s avonds aan. Daarnaast kunt u ons via de mail bereiken op praktijk@logopedievoorkinderen.nl.

Route

Locatie Dalweg 31 in Baarn in een routeplanner Maps (Google: per auto, trein en te voet)

Route beschrijving

Parkeren

Op het terrein bij de praktijk zijn een paar parkeerplekken beschikbaar voor bezoekers van de Logopediepraktijk voor Kinderen. Als er geen parkeerplek vrij is, dan kunt u in de directe omgeving van de praktijk in de straat (onbetaald) parkeren. Omdat de praktijk in de buurt van twee basisscholen ligt, kan het rond de schooltijden druk zijn in de straat. Houd u hier rekening mee.

Entree

Als u bij de ingang staat, kunt u meteen naar binnen. U komt dan bij een tweede deur, die op slot zit. Rechts op de deurpost zit een deurbel. U hoeft zich nergens te melden, maar kunt plaatsnemen in de wachtkamer.

Contactformulier

Wilt u meer informatie, uw kind aanmelden of heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op door het onderstaande formulier in te vullen.Logopediepraktijk Baarn adres